Teteringen nieuwssite!

Teteringen Webredacteuren gezocht! Ben je een 'lokale held' en heb je een goede digitale pen?
Neem contact met ons op!

1. Dongen treedt strenger op tegen drugshandel en -productie

No Comment
Dongen treedt strenger op tegen drugshandel en -productie

DONGEN - De gemeente Dongen gaat per 26 januari strenger optreden tegen drugshandel of -productie. Het zogenaamde Damoclesbeleid wordt aangescherpt. Dat heeft burgemeester Marina Starmans-Gelijns besloten. 

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …

2. NAC huurt weer talent van Manchester City

No Comment

BREDA - Het samenwerkingsverband met Manchester City heeft NAC Breda weer een nieuwe speler opgeleverd. De club uit de Jupiler League krijgt de rest van het seizoen de beschikking over James Horsfield. De 21-jarige Engelsman kan op meerdere posities achterin en op het middenveld uit de voeten. Hij treft in Breda met Ashley Smith-Brown, Brandon Barker, Thomas Agyepong en Manu Garcia vier andere talenten die door City in Breda zijn gestald.

Teteringen.com, bron: noordhollandsdagblad
Lees meer …

3. Eis: 12 jaar cel voor het doodsteken van Steven Kantaga uit Oosterhout

No Comment
Eis: 12 jaar cel voor het doodsteken van Steven Kantaga uit Oosterhout

BREDA – Tegen de 51-jarige R.L. uit Oosterhout is dinsdag bij de rechtbank in Breda 12 jaar cel geëist voor het doodsteken van zijn huisgenoot Steven Kantaga. 

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …

4. Jerry Hermans ruilde zijn tennis- en voetballen in voor een setje biljartballen

No Comment
Jerry Hermans ruilde zijn tennis- en voetballen in voor een setje biljartballen

OOSTERHOUT - Jerry Hermans kijkt nu al uit naar de presentatie van de spelers bij de nationale Masters driebanden, donderdag in Berlicum. Waar de meeste deelnemers voorgesteld zullen worden aan de hand van hun erelijst, is daar bij hem geen sprake van. 

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …

5. 'De baasjes zijn het probleem', de 'doorgefokte vechtmachine' staat weer op de Kameragenda

No Comment
'De baasjes zijn het probleem', de 'doorgefokte vechtmachine' staat weer op de Kameragenda

BREDA - "De pitbull XL en andere doorgefokte vechtmachines. Dáár moeten we wat tegen doen", zegt VVD'er Rudmer Heerema. De PvdA bepleit 'fokken en verkoop onder voorwaarden'.  Volgens Dion Graus van de PVV zijn de baasjes het probleem: "Dié moeten keihard worden aangepakt."   

Teteringen.com, bron: brabantsdagblad
Lees meer …

6. Maat is vol, nu echt blokkade Oosterhoutseweg

No Comment
Maat is vol, nu echt blokkade Oosterhoutseweg

OOSTERHOUT - Eerder dreigde Huseyin Caner er al mee: een blokkade van de Oosterhoutseweg tussen Raamsdonksveer en Oosterhout. Dat werd door de gemeente Geertruidenberg gesust. Maar nu is bij hem de maat echt vol. Het ongeluk van afgelopen maandag is de druppel. "Ik ben er klaar mee. Er komt een actie. Met trailers gaan we de weg over de hele lengte blokkeren tijdens de avondspits."  Op welke dag dat gebeurt, wil Caner niet kwijt. De inwoner van Raamsdonk verloor afgelopen zomer zijn vriend bij een ongeluk op de weg. 

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …

7. Officiële bevestiging van komst verdediger Horsfield

No Comment
Officiële bevestiging van komst verdediger Horsfield

BREDA – Twee uur nadat hij met de reserves had meegetraind op het kunstgras van Boeimeer, bevestigden zowel Manchester City als NAC dinsdagmiddag officieel dat James Horsfield tot medio 2018 in Breda speelt. Als het papierwerk op tijd klaar is, zou de 21-jarige verdediger vrijdag al in actie kunnen komen in de thuiswedstrijd tegen Achilles’29.

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …

8. Tiësto vandaag burgemeester van Las Vegas

No Comment
Tiësto vandaag burgemeester van Las Vegas

BREDA - Tiësto is vandaag burgemeester van Las Vegas. En niet zomaar: officieel. Voor zijn 48e verjaardag krijgt Tiesto (Tijs Verwest) voor één dag de sleutel van de Amerikaanse stad en mag hij alles doen wat hij. Daarnaast krijgt de dj ook nog een officiële Tiësto-dag.

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …

9. Avans opent abseilend nieuw gebouw in Breda

No Comment
Avans opent abseilend nieuw gebouw in Breda

BREDA - Het nieuwe Avansgebouw aan de Claudius Prinsenlaan wordt maandag 30 januari door abseilende medewerkers en studenten geopend. Vanaf die dag neemt de hogeschool het nieuwe gebouw Quadrium in gebruik. 

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …

10. Bloemen voor vermoorde Peter van der Linden in Breda, politie hoopt op meer tips

No Comment
Bloemen voor vermoorde Peter van der Linden in Breda, politie hoopt op meer tips

BREDA - De negen bloemstukken op het trottoir van de Lunetstraat in Breda zorgen voor een vredig beeld op de plek waar tien dagen geleden de brute moord op Peter van der Linden plaatsvond. Er ligt onder andere een groot hart van rozen en er zijn bossen bloemen met linten waar 'rust zacht' op staat, met daarbij namen van vermoedelijk vrienden of familie.  

Teteringen.com, bron: BN De Stem
Lees meer …